Vukovi su tokom zimske pauze dodatno ojačali svoj kadar, a nakon dobro obavljenih priprema nadaju se da mogu do pozitivnog rezultata na ovom teškom gostovanju.

Adnan Osmanović, kapiten tima sa Otoke, smatra da će njegov tim u proljetnoj polusezoni biti jači nego jesenas.

- Pripreme su bile zahtjevne, ali sam siguran da u potpunosti spremni dočekujemo start prvenstva. Pojačali smo se na pauzi, stiglo je nekoliko odličnih igrača i sigurno je da smo kadri da napravimo dobar rezultat i pomak na tabeli te ostvarimo klupski cilj. Siguran sam da ćemo u tome i uspjeti - kazao je Osmanović na početku razgovora.

U prvom kolu proljeća gostujete u Banjoj Luci.

- Borac ima visoke ambicije ove sezone i bori se za sami vrh tabele. Znamo sve o njima, analizirali smo ih i stručni štab nam je ukazao na sve njihove prednosti i nedostatke. Vidimo da imaju problema sa realizacijom i nadamo se da ćemo i mi uspjeti zaustaviti njihov napad. Mi smo pokazali u generalci protiv Zrinjskog da možemo da se nosimo sa najboljima, a to ćemo pokazati i u ovom duelu. Željni smo utakmica, imamo silan motiv i pokušat ćemo to materijalizovati bodovima iz Banje Luke -rekao je Osmanović u najavi utakmice.

Susret na Gradskom stadionu na rasporedu je u subotu od 17 sati, a utakmicu možete gledati u direktnom prenosu na kanalu Arena Sport.