open-navfaktor-logo
search
Ljuti rivali
Nurmagomedov i McGregor licem u lice na UFC-u 246?
Postoji šansa da Khabib prisustvuje UFC-u 246. Ne kažem da će sigurno biti tamo, ali mogao bi biti, rekao je White
28.12.2019. u 21:58
get url
text

Iako je UFC te noći srušio više rekorda, tučnjava nakon borbe između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova, bacila je sjenu na cijelu večer i ostavila MMA svijet u šoku.

Međutim, nešto više od godinu dana kasnije ponovno se zakotrljala priča o potencijalnoj borbi između ove Irca i Dagestanca.

Dvojica boraca ponovno bi se mogli naći licem u lice na UFC-u 246, što je potvrdio i vodeći čovjek najveće ove organizacije.

Nakon poraza od Nurmagomedova, McGregor se povukao iz UFC-a. Iako se trebao vratiti u julu 2019., nesretna povreda ruke odgodila je njegov povratak. No, naposljetku, najveća MMA atrakcija vraća se u oktogon u januaru 2020. godine u borbi protiv veterana Donalda "Cowboya" Cerronea u glavnom događaju večeri na UFC-u 246.

Međutim, taj događaj mogao bi poprimiti neželjene konotacije ako se u prednjem redu pojavi aktualni prvak u lakoj kategoriji Nurmagomedov. Conor i Khabib tako bi se opet mogli suočiti licem u lice.

Prema riječima predsjednika UFC-a Dana Whitea, postoje dobre šanse da Nurmagomedov prisustvuje eventu u T-mobile Areni. U nedavnom intervjuu White je izjavio da UFC pokušava dovesti Khabiba u SAD upravo zbog UFC-a 246. Iako nije potvrdio da će se naći u dvorani za taj događaj, rekao je da postoji mogućnost.

- Postoji šansa da Khabib prisustvuje UFC-u 246. Ne kažem da će sigurno biti tamo, ali mogao bi biti - rekao je White.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.