- Autobus "ko to tamo krade" je počeo da radi u punom kapacitetu. Došao je po prva dva putnika, Srđana Amidžića i Vladu Đajića. Prva linija do Tunjica (zatvora) vozi potpuno besplatno. Došli smo ispred komiteta stranke gdje se donose najgore odluke za naš grad – kazao je Stanivuković.

Govorio je o tome kako je Amidžić 31. jula 2020. godine rapisao javni poziv za javni prijevoz u Banjoj Luci a u vrijeme mandata prethodnog gradonačelnika Banje Luke Igora Radojičića, te ga potpisao 16. novembra, dva mjeseca prije roka, i to dok je bio u tehničkom mandatu.

Stanivuković je zbog toga najavio da će podnijeti krivičnu prijavu. Tvrdi i da se u tom javnom pozivu navodi da prosječna starost autobusa može biti 15 i po godina, da se klima ugradi tek nakon četiri godine, a nakon pet godina rampe za osobe sa invaliditetom...

Za nedjelju je najavio novu liniju koja će ići ispred Đajićeve kancelarije, a onda i ispred njegove kuće. Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, dočekao je Stanivukovića pred stranačkom centralom.

- Sram i stid da vas bude, jer ste obećali besplatan gradski prijevoz u Banjoj Luci, a besplatan je očigledno samo za vas. Obećali ste i da ćete se voziti gradskim prijevozom. Sram i stid da vas bude što ste tako nekulutrni, kršite zakon, upotrebljavate sirenu kako se ne smije... Bavite se jeftinom manipulacijom. Sram i stid da vas bude, da pred sjedištem organizacije koja ima više od 200.000 članova, poštenih građana RS-a, spominjete krađu – kazao je Kovačević.