Proizvodi

Nova Vispak espresso kafa "Dream" oduševila posjetioce Sarajevo Coffee Festa

Objavljeno: 21.03.2019. u 10:09

Tražila se šoljica više

FOTO: Vispak

Domaća kompanija Vispak je  na Coffe Festu u Sarajevu ekskluzivno predstavila novu espresso premium kafu "Dream", napravljenu od posebno odabrane mješavine najkvalitetnijih sorti kafe, a rezultat je znanja vrhunskih stručnjaka za razvoj kafe. Nije ni čudo što se tražila šoljica više.

Espresso kafa "Dream" namijenjena je ugostiteljskim objektima koji žele svojim gostima pružiti najkvalitetniju kafu. Spoj neodoljivog i kremastog okusa i mirisa koji je prilagođen željama konzumenata ovog napitka.

Dream kafa

-Razvoj nove espresso kafe Dream trajao je godinu, a razvojni projekat je u vezi sa 12 zvaničnih i uspješno provedenih degustacija. Bili smo u stalnoj komunikaciji sa konzumentima ove vrste kafe kako bismo tržištu ponudili kafu koja odgovara potrebama i željama potrošača. Bosanci i Hercegovci su veliki poznavaoci i konzumenti kafe te, definitivno, kao takvi možemo napraviti zajedno uspješnu priču i ispričati je ostatku svijeta – poručili su iz kompanije Vispak.

Dream kafa

Osim kvalitetnih sirovina, osiguran je i odgovarajući tehnološki proces koji se obavlja na najsavremenijem pržioniku kako bi krajnji proizvod bio savršen i po mjeri ljubitelja espresso kafe.

Izvor:   Marketing

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije