open-navfaktor-logo
search
Ništa od bh. duela
Nova sezona za Begovića počela onako kako je prošla završila
Za razliku od Beogivća Muhamed Bešić je u finišu prijelaznog roka dogovorio jednogodišnju posudbu u Sheffield United, a današnji meč počet će na klupi
10.08.2019. u 15:11
get url
text

Četiri susreta prvog kola engleske Premier lige igraju se s početkom od 16 sati, a najzanimljiviji za bh. sportsku javnost bit će utakmica između Bournemoutha i Sheffield Uniteda, timova za koje igraju Asmir Begović i Muhamed Bešić.

Nažalost nekada prvog golmana fudbalske reprezententacije Asmir Begovića danas uopće nema u sastavu Trešnjica. Aaron Ramsdale će početi na golu, dok je iskusni Artur Boruc ostao na klupi. Istu sudbinu Begović je doživio u posljednja tri kola prošle sezone.

Stasiti Trebinjac se tokom ljeta spominjao kao potencijalno pojačanje nekoliko evropskih klubova, no za sada nije promijenio sredinu.

Za razliku od njega Muhamed Bešić je u finišu prijelaznog roka dogovorio jednogodišnju posudbu u Sheffield United, a današnji meč počet će na klupi.

Begović je u drugom dijelu prošle sezone izgubio status prvog golmana, a sada ga uopće nema u sastavu ekipe Eddieja Howea.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.