Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi kupci, koji u Amko komerc trgovinama obave kupovinu minimalno jednog proizvoda, iz asortimana Henkel: Persil, Perwoll, Merix, Silan, Bref, Somat ili Pur.

- Sa velikim zadovoljstvom želimo naše vjerne kupce  pozvati da učestvuju u novoj nagradnoj igri, koju organizujemo zajedno sa našim partnerom Henkel bh. doo. Svi kupci koji u periodu nagradne igre izvrše kupovinu najmanje jednog proizvoda Henkel imaju pravo učešća u nagradnoj igri. Neophodno je da račun sa kupljenim proizvodom ubace u nagradnu kutiju na prodajnom mjestu Amko komerca - kazala je Minela Durmo, direktorica marketinga Amko komerca.

Prema riječima Minele Durmo, za sve učesnike pripremljen je bogat nagradni fond od ukupno šezdeset i dvije nagrade, a na zadovoljstvo ljubitelja zimskih sportova osam najsretnihih učesnika vode na skijanje na Bjelašnicu i Vlašić. Aktuelna situacija motivisala ih je, kaže, da za dio nagrada odaberu turističke aranžmane unutar naše prelijepe Bosne i Hercegovine, kako bi na taj način pomogli bh. turističkim radnicima da prebrode trenutnu krizu, ali i kako bi istovremeno promovisali prirodne ljepote naše zemlje.

Sve informacije o nagradnoj igri dostupne su na web stranici Amko komerca, detalji su navedeni u Pravilima nagradne igre koja možete preuzeti ovdje, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti i u trgovinama Amko komerca.