Borac, Velež i Tuzla City su eliminisani iz Konferencijske lige, a Mostarci će u trećem pretkolu igrati protiv Tobola, a ukoliko prođu Kazahstance, prepreka u play-offu za plasman u grupnu fazu ovog takmičenja bit će poraženi iz duela Olymapiacos (Grčka) - Slovan Bratislava (Slovačka).

Ukoliko Kazahstanci ili neko od potencijalnih rivala u play-offu bude želio saznati nešto o prvaku BiH, najvjerovatnije će posjetiti online enciklopediju - Wikipediju. A na engleskoj verziji ovog web odredišta, u "moru" tačnih informacija o klubu iz Mostara pročitat će i jednu netačnu. Mnogi će reći i provokaciju...

Naime, neko se zaigrao, pa je kao vlasnika HŠK predstavio Željka Komšića!

Komšić je do sada tri puta bio izabran u Predsjedništvo BiH kao kandidat iz reda hrvatskog naroda, a sva tri puta je pobijedio HDZ-ove kandidate (Ivu Miru Jovića - 2006, Borjanu Krišto - 2010. i Dragana Čovića - 2018. godine).

S obzirom na to da se Čović, nekadašnji fan Veleža, sada deklariše kao vatreni navijač Zrinjskog, očito se neko zaigrao i na Wikipediji, te mu je "nanio" i sportski poraz u "duelu" sa Komšićem... S druge strane, Komšić ne krije da je simpatizer FK Željezničar.