open-navfaktor-logo
search
Srbija
Muškarac pokušao djevojčicu uvući u crni kombi ispred škole
Pored nje se navodno zaustavio crni kombi koji je, pričaju svjedoci, vozio ćelavi muškarac koji je pokušao djevojčicu da uvuče u vozilo, ali je ona, na sreću, uspjela pobjeći
02.10.2018. u 18:40
get url
text

Učenicu petog razreda Osnovne škole "Ljuba Nenadović" iz Žarkova u Srbiji navodno su pokušali da otmu na putu od kuće do škole, a zbog ovog nemilog događaja u školi je zavladalo vanredno stanje.

Pored nje se navodno zaustavio crni kombi koji je, pričaju svjedoci, vozio ćelavi muškarac koji je pokušao djevojčicu da uvuče u vozilo, ali je ona, na sreću, uspjela pobjeći.

- Od učiteljice smo dobili sve informacije, u školi je bila i policija. Savjetovali su nam da dovodimo i odvodimo djecu, jer su slični incidenti zabilježeni i u obližnjim školama - rekao je jedan od roditelja.

U dopisu koji su dobili roditelji stoji: "Poštovani roditelji, povodom skorašnjeg događaja koji nas je sve zabrinuo, a desio se na putu od škole do kuće, u naselju Cerak, želimo da vas informišemo o tome da je naša škola preduzela sljedeće mere pojačane bezbjednosti:

- Zaključavaju se svi ulazi u školu, izuzev centralnog ulaza, na kojem će, prije i poslije nastave i tokom odmora stajati čuvar.

- O događaju je obaviještena policija koja preduzima mjere iz svoje nadležnosti.

- S obzirom na to da škola ne može odgovarati za događaje van školskog dvorišta, na putu od kuće do škole i obrnuto, molimo vas da obratite pažnju na bezbjednost učenika (mlađe možete dovoditi i odvoditi iz škole, a starije savjetovati da idu u grupama i ne razgovaraju sa nepoznatima)".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.