Drastična promjena

Možete li je prepoznati: Ovako sada izgleda slavna turska glumica

Objavljeno: 19.01.2019. u 16:31

Berguzar, nazivana je "Turkinjom sa najljepšom kosom", a zahvaljujući bujnoj, sjajnoj kosi zaradila je cijelo bogatstvo na reklamama za šampone

Lijepa glumica otkrila je i tajnu svoj njegovanog izgleda

Berguzar Korel, poznata turska glumica koju je proslavio lik Šeherzade iz serije "1001 noć", dugo je bila prepoznatljiva po dugoj, bujnoj smeđoj kosi, a onda je fanove iznenadila novim izgledom.

Berguzar, nazivana je “Turkinjom sa najljepšom kosom”, a zahvaljujući bujnoj, sjajnoj kosi zaradila je cijelo bogatstvo na reklamama za šampone.

Sada se svi pitaju zašto se supruga glumca Halita Ergenca, koji je utjelovio ulogu Sulejmana Veličanstvenog, tako drastično ošišala.

Naravno, riječ je o njenoj novoj ulozi.

Naime, Berguzar je, zbog nove uloge, ošišala dugu kosu i izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Novom frizurom najviše se oduševio njen 45-godišnji suprug u kojeg se zaljubila na setu.

Lijepa glumica otkrila je i tajnu svoj njegovanog izgleda:

Novom frizurom najviše se oduševio njen 45-godišnji suprug u kojeg se zaljubila na setu

– Prije svega redovno vježbam. Onda je tu i zdrava ishrana, prirodna njega i pozitivna energija. Puno pažnje posvećujem organskoj hrani. Svake subote odlazim na pijacu gdje kupujem voće, povrće i druge namirnice. Preferiram prirodne sokove i pijem mnogo vode u koju dodajem krastavac, mentu ili đumbir da ima bolju aromu. Redukovala sam večere, a nedavno sam izbacila i laktozu - otkrila je glumica.

Izvor:   Agencije

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije