open-navfaktor-logo
search
Gostuju na Grbavici
Miodrag Radulović objavio spisak Crnogoraca za mečeve protiv BiH i Izraela
Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović objavio je spisak fudbalera za prijateljske mečeve sa selekcijama Bosne i Hercegovine i Izraela.
26.05.2021. u 12:37
get url
text

Crnogorci će 2. juna od 18 sati gostovati na stadionu Grbavica, dok 5. juna od 20.45 sati u Podgorici dočekuju selekciju Izraela.

Na spisku selektora Radulovića nalazi se 26 igrača:

Golmani: Milan Mijatović, Matija Šarkić, Miloš Dragojević;

Odbrana: Stefan Savić, Marko Simić, Žarko Tomašević, Marko Vešović, Igor Vujačić, Marko Vukčević, Esteban Saveljić, Ilija Martinović, Dragan Grivić, Adrijan Rudović;

Vezni red: Vladimir Jovović, Nebojša Kosović, Aleksandar Šćekić, Marko Janković, Sead Hakšabanović, Igor Ivanović, Miloš Raičković, Vukan Savićević, Kristijan Vulaj;

Napad: Fatos Beqiraj, Uroš Đurđević, Milutin Osmajić, Stefan Milošević.

- Izostanak velikog broja igrača – Jovetića, Vukčevića, Marušića, Mugoše, Boljevića, Bakića, Radunovića, Raspopovića i Islamovića – uzrokovan povredama, umorom i administrativnim problemima primorao nas je na promjenu plana pa ćemo ovo okupljanje iskoristiti da pružimo šansu nekim novim igračima - objasnio je selektor Crne Gore Miodrag Radulović, prenosi Pobjeda.

Selektor Sokola istakao je da će svi pozvani igrači dobiti priliku da kroz duele sa Bosnom i Hercegovinom i Izraelom pokažu svoje mogućnosti.

- Mečevi sa Bosnom i Izraelom poslužiće za provjeru igrača koji u takmičarskim mečevima nisu imali veću minutažu a koje smo imali priliku da pratimo kroz trenažni proces u prethodnom okupljanju. Takođe, priliku će dobiti i igrači koji se po prvi put nalaze na spisku reprezentacije Crne Gore – Milošević, Grivić i Rudović – kako bismo se kroz direktan rad upoznali sa njihovim kvalitetima i ocijenili koliki doprinos mogu dati nacionalnom timu. Svi igrači koji se nalaze na spisku zavrijedili su poziv u reprezentaciju igrama u klubovima za koje nastupaju i uvjeren sam da će u dresu sa državnim grbom biti još bolji - zaključio je Radulović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.