Za sve frizure

Marame i trake u kosi su pravi ljetni hit i nose ih skoro svi

Objavljeno: 31.07.2019. u 22:44

Marama pretvorena u turban je "look" koji je zapravo vrlo praktičan, jer u trenu sakriva razbarušenu frizuru ili, pak, kosu štiti od vode, ako je ne želite smočiti

FOTO: Ilustracija

Trake i marame u kosi ovog ljeta često su viđene na plažama i na ulicama, a odličan su dodatak različitim frizurama. Chic detalj koji možete nositi u kosi i uz opuštene i elegantne outfite omiljen je i slavnim damama poput Cindy Crawford.

Maramu možete nositi i uz rapuštenu kosu, visoki rep, ili malu i simpatičnu punđu. Brojne dame osim što ih vole nositi na plažu, često ih uklope u svoje ležerne outfite za šetnju gradom.

Marama pretvorena u turban je "look" koji je zapravo vrlo praktičan, jer u trenu sakriva razbarušenu frizuru ili, pak, kosu štiti od vode, ako je ne želite smočiti. Osim toga, velika marama kao turban ne skriva kosu samo na bad hair day, nego i ako je niste stigli oprati. Maramu možete koristiti i umjesto rajfa, pa vam raspuštena kosa neće nimalo smetati.

Možete izabrati i najjednostavniju verziju – raspuštenu kosu samo malo ukrotite maramom skupljenom u jednu traku. Popularan je i boho stil, gdje uz raspuštenu kosu maramu vežete oko čela.
Ležeran, a chic stil, uz podignutu ili raspuštenu dužu kosu – marame su  savršen ljetni modni dodatak, a idealno pristaju i jako kratkoj frizuri. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije