open-navfaktor-logo
search
Za sve frizure
Marame i trake u kosi su pravi ljetni hit i nose ih skoro svi
Marama pretvorena u turban je "look" koji je zapravo vrlo praktičan, jer u trenu sakriva razbarušenu frizuru ili, pak, kosu štiti od vode, ako je ne želite smočiti
31.07.2019. u 22:44
get url
text
Savršen modni dodatak
Savršen modni dodatak

Trake i marame u kosi ovog ljeta često su viđene na plažama i na ulicama, a odličan su dodatak različitim frizurama. Chic detalj koji možete nositi u kosi i uz opuštene i elegantne outfite omiljen je i slavnim damama poput Cindy Crawford.

Maramu možete nositi i uz rapuštenu kosu, visoki rep, ili malu i simpatičnu punđu. Brojne dame osim što ih vole nositi na plažu, često ih uklope u svoje ležerne outfite za šetnju gradom.

Marama pretvorena u turban je "look" koji je zapravo vrlo praktičan, jer u trenu sakriva razbarušenu frizuru ili, pak, kosu štiti od vode, ako je ne želite smočiti. Osim toga, velika marama kao turban ne skriva kosu samo na bad hair day, nego i ako je niste stigli oprati. Maramu možete koristiti i umjesto rajfa, pa vam raspuštena kosa neće nimalo smetati.

Možete izabrati i najjednostavniju verziju – raspuštenu kosu samo malo ukrotite maramom skupljenom u jednu traku. Popularan je i boho stil, gdje uz raspuštenu kosu maramu vežete oko čela.
Ležeran, a chic stil, uz podignutu ili raspuštenu dužu kosu – marame su  savršen ljetni modni dodatak, a idealno pristaju i jako kratkoj frizuri. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.