Iako je za privremenog šefa stručnog štaba imenovan Zoran Mamić, čini se da je duga lista kandidata za stalni posao na Maksimiru.

Robert Prosinečki, Niko Kovač, Vahid Halilhodžić, Igor Bišćan, Goce Sedloski, Željko Kopić, Goran Tomić, Siniša Oreščanin... Sve su to imena koja se spominju kao budući treneri Dinama sad kad je otkazao Matjaž Kek, mada ne bi bilo veliko iznenađenje da Mamić mlađi ostane za kormilom Modrih.

O potencijalnim kandidatima za novog trenera Dinama govorio je i Zdravko Mamić.

- Ja bih pješke otišao po Niku Kovača u Njemačku i donio ga na ramenina. Ali, gotovo sam siguran da on ne bi prihvatio ponudu Dinama. Ako će pročitati moj intervju za vaš list, ako ga zanima posao u našem klubu, sigurno postoji mogućnost da pošalje neki signal. No, ne bih htio da se oko toga napravi trakavica, on je sigurno čovjek koji spada u kategoriju trenera "teškaša" koje mi želimo. No, mislim da to nije realno, da su njegove ambicije negdje drugdje. Ne usudim se niti okrenuti njegov broj - rekao je Zdravko Mamić u razgovoru za Sportske novosti, te dodao:

- Znate, ja bih silno želio da se vrati Vahid Halilhodžić! On je jako dobro sarađivao sa Zoranom, cijeni naš klub, ima jako puno prijatelja u Dinamu, ali ne znam koliko je to realno jer kao selektor Maroka ima spektakularnu plaću koja se mjeri u dva-tri miliona eura. Ne da mi sad nekoga molimo, nećemo prostituirati instituciju Dinama, koji je veliki klub, ali i te ljude koji su apsolutno veliki treneri. No, sigurno su to treneri koji imaju kvalitetu za Dinamo.