Astrolozi tvrde da se takvi ljudi obično rađaju u tri horoskopska znaka koji slove za najbolje partnere i prijatelje, prenosi Elite Daily. Oni imaju veliko srce, u vezi biraju bliskost umjesto slobode, vjernost im je sve. Zato se savršeno uklapaju i u jedinstvenu ulogu najboljeg prijatelja i ljubavnika. Ako ovo zvuči kao nešto što vi želite, takvog partnera pronaći ćete u jednom od ovih horoskopskih znakova:

Bik

Ako želite ljubavnika i najboljeg prijatelja, pronađite nakog Bika. Oni su srdačni, velikodušni i pouzdni partneri. Na Bika uvijek možete računati, čuvat će vam leđa u svakoj situaciji. Bik je uvijek prva osoba koja će svojim prijateljima i partneru ponuditi rame za plakanje.

Lav

Lav je utjelotvorenje fraze "živi, smij se i voli". Lav ima bezbrižan pristup životu i romatici pa bira partnera s kojim će se moći odlično zabavljati. Lav traži partnera koji će ga iskreno poštovati i obožavati takvog kakav je, a on će svom partneru, zauzvrat, pokloniti potpunu vjernost. Ovaj je znak drag i vjeran, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem za cijeli život. Lav u svaki razgovor unese toplinu i vedrinu, što je u potpunosti u skladu s njegovom vladajućim planetom, Suncem.

Djevica

Ne postoji stvar koju Djevice ne bi napravile za ljude koje vole, osim možda suzdržavanja od neželjene konstruktivne kritike, ali oni to rade s ljubavlju. Osim te kritičke strane, Djevice su odlični partneri i najbolji prijatelji jer sve svoje veze shvaćaju ozbiljno. Ovaj znak vjeruje da treba uvijek biti tu i za ljude koje voli jer tako od njih može očekivati isto, u sretnim ili u tužnim trenucima. U prvom su redu kad vas trebaju bodriti i prvi su kad vam trebaju pomoći da se vratite na noge.