open-navfaktor-logo
search
Košarkaš zvezde
Lijepa vijest za Zmajeve: Crna Gora bez jednog od najboljih igrača dolazi u Mejdan
U okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u četvrtak u 20 sati, u dvorani Mejdan u Tuzli, igra utakmicu protiv selekcije Crne Gore.
21.02.2023. u 19:25
get url
text

Našim košarkašima potrebna je pobjeda od 20 poena razlike jer su na gostovanju u Crnoj Gori poraženi sa 19 poena zaostatka.

VEZANI TEKST - Zmajevi imaju bolji međusobni omjer, ali Crnogorci mogu biti optimistični

Selektor Adis Bećiragić za posljednje susrete kvalifikacija neće moći računati na Jusufa Nurkića i Džanana Musu, dok je i selektor Crne Gore Boško Radović imao velikih problema sa sastavljanjem rostera.

Međutim, to nije bio kraj nevoljama za Crnogorce. Radović je danas saznao da u Mejdanu neće moći računati ni na jednog od svojih najboljih igrača, saznaje portal Bhbasket.

Riječ je o Nikoli Ivanoviću, igraču Crvene zvezde, koji se prvobitno našao na spisku selektora Radovića. Iako je do posljednjih trenutaka bilo nagovještaja da će igrati u Mejdanu, Ivanović neće doći u Tuzlu zbog klupskih obaveza.

Izostanak Ivanovića je lijepa vijest za našu reprezentaciju, čime se Zmajevima povećavaju šanse za eventualni ubjedljivi trijumf i plasman na SP.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.