Nova kolekcija

Komunicirajte novim BH Telecom Viber stikerima

Objavljeno: 15.08.2019. u 08:37

Pored atraktivnog dizajna i komunikacije koja je prilagođena domaćem tržištu, novi Viber stikeri tematiziraju i jubilarni 25. Sarajevo Film Festival

FOTO: BH Telecom

Od 12. augusta je na Viber marketu dostupna nova kolekcija BH Telecom stikera koju svi Viber korisnici mogu besplatno preuzeti i svakodnevnu komunikaciju učiniti mnogo zabavnijom.

Nova kolekcija od 28 naljepnica je nastavak zanimljive priče koju su komunicirali prethodni Viber stikeri BH Telecoma, a koji su u prošloj godini preuzeti više od 200.000 puta.  

Pored atraktivnog dizajna i komunikacije koja je prilagođena domaćem tržištu, novi Viber stikeri tematiziraju i jubilarni 25. Sarajevo Film Festival te su dio promotivne kampanje BH Telecoma "Moje Sarajevo. Moja priča".

Stikeri su trenutno dostupni za bh. tržište. Mogu se preuzeti za iOS i Android uređaje na http://www.viber.com/stickers/bh_telecom_bih.

Svi korisnici koji preuzmu besplatne stikere imat će automatski pristup Viber communityju "BH Telecom" putem kojeg mogu pratiti zanimljive sadržaje i sve novosti iz ponude BH Telecoma. 

Izvor:   Marketing

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije