open-navfaktor-logo
search
Nema predsjedavajućeg
Komšić tokom posjete Crnoj Gori: Dodik je u nekoj vrsti kazne
Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i Šefik Džaferović, u okviru posjete Crnoj Gori, razgovarali na radnoj večeri u Podgorici s predsjednikom ove zemlje Milom Đukanovićem.
03.06.2021. u 20:45
get url
text
Komšić, Džaferović i Đukanović tokom posjete
Komšić, Džaferović i Đukanović tokom posjete

Za sutra su planirani bilateralni susreti, a najavljeno je i da će Džeferović posjetiti Rožaje.

- Radna večera i sutrašnji sastanak prilika su za potvrdu prijateljskih odnosa Crne Gore i BiH, ali i razgovor o situaciji u regionu i izgledima za njegovu EU perspektivu - objavljeno je na Twitter profilu predsjednika Đukanovića.

Riječ je o posjeti koja je radna, ali nije zvanična, pa uz dva člana Predsjedništva nema predsjedavajućeg Milorada Dodika.

Tu činjenicu za N1 u Podgorici je komentirao Željko Komšić.

- Naš kolega Milorad. On svojim neotesanim ponašenjam sebe dovede u neku vrstu kazne. Neku vrstu "hlađenja". Jedino mogu poželiti da će napokon promijeniti svoje ponašanje. Da ponovo možemo ići na zajednička putovanja. Što se tiče gospodina Džaferovića i mene mi smo samim Ustavom osuđeni da radimo s njim. To je činjenica koju moramo trpiti. A sada kako ga tretiraju u drugim zemljama to ja ne bih komentarisao - rekao je Komšić.

Komšić je istakao da posjeta govori o našoj želji da pokažemo koliko nam je Crna Gora važna, kao prijateljska država, ali i članica NATO-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.