Predomislio se

Komšić: Dodik je prošle godine pitao zašto vojska ne može stati na granice

Objavljeno: 11.06.2019. u 14:27

Nadam se da će do održavanja sljedeće sjednice Predsjedništva gospodin Dodik promijeniti mišljenje, kao što je to već radio do sada, izjavio je Komšić 

FOTO: Kemal Softić

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pokazao je danas svojim glasanjem da ne želi rješavanje migrantske krize u BiH, izjavio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić nakon današnje hitne sjednice Predsjedništva, koja je bila posvećena migrantskoj krizi.

- Nadam se da će do održavanja sljedeće sjednice Predsjedništva gospodin Dodik promijeniti mišljenje, kao što je to već radio do sada. Treba podsjećati stalno na to da je upravo gospodin Dodik bio prvi koji je predložio izvođenje pripadnika Oružanih snaga BiH na granice. Koliko se sjećam u maju mjesecu prošle godine, pitao je zbog čega armija postoji, šta rade, ako ne mogu stati na granice. Nadam se da će se ponovo predomisliti, ali u korist građana ove zemlje i rješavanja ovog gorućeg problema - izjavio je Komšić.

Dodao je kako je on danas podržao Dodikov prijedlog zaključka i da će to uvijek uraditi ukoliko smatra da ide u korist ove zemlje.

 

 

                                                                                           

 

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije