open-navfaktor-logo
search
Dodik pokrovitelj meča
Ko je bokser Marko Čolić koji je pokušao likvidirati novinara BN TV?!
Marko Čolić uhapšen je pod sumnjom da je pokušao ubiti Vladimira Kovačevića, novinara BN TV
10.09.2018. u 16:11
get url
text

Čolić je bokser i član je Kluba borilačkih vještina "Hektor" iz Laktaša. Na FB profilu mu piše da je zaposlen u klinici "Zotović", a radi i kao izbacivač u kafeu "Balkan" u Banjoj Luci.

Na nekim od banjalučkih portala 24. jula 2018. godine objavljena je vijest da "Marko Čolić u Boriku brani boje Srpske".

Navedeno je sljedeće: "U dvorani Borik 21. septembra će se boksovati za titulu internacionalnog šampiona u teškoj kategoriji između Rusije, Evrope i ostatka svijeta. Boje Republike Srpske u Boriku, u teškoj kategoriji će da brani Banjalučanin Marko Čolić".

Još se kaže da je pokrovitelj ovog sprotskog događaja predsjednik Republike Srpske.

Prvi čovjek “Hektora” je Predrag Stanković, sin Bude Stankovića, banjalučkog tajkuna i kum Milorada Dodika, piše BNTV.

On je i jedan od trenera Čolića, koji je, kako MUP RS smatra, izvršio "ubistvo u pokušaju" Vladimira Kovačevića, novinara BN TV, osnivača portala "Gerila" i blogera.

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova i Darko Ćulum, direktor Policije saopćili su samo inicijale napadača - Č. M. i "da nema političke pozadine".

Još su rekli da se osumnjičeni "brani ćutanjem".

Vladimir Kovačević brutalno je metalnim šipkama pretučen 26. augusta ove godine dok se vraćao sa posla. Pretučen je metalnim palicama na rasklapanje pred svojim stanom u Banjoj Luci.

Pretukla su ga dvojica napadača, od kojih je jedan, nakon pokušaja ubistva, odbacio metalnu šipku, koju je sutradan našao Vladin otac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.