Poraz u debiju

Klinsmannova supruga "kriva" za skandal novog trenera Herthe

Objavljeno: 02.12.2019. u 16:12

Novi trener Vedada Ibiševića svojim mobitelom je želio snimiti atmosferu prije početka utakmice, no taj potez se ispostavio kao velika greška

Jürgen Klinsmann

FOTO: Bild.de

Ni promjena trenera, niti dolazak legendarnog njemačkog napadača Jürgena Klinsmanna na mjesto novog "šefa" nije pomoglo fudbalerima Herthe da izbjegnu peti poraz u seriji, a ukupno osmi u ovoj sezoni.

Osim što je njegov tim pognutih glava napustio teren Olimpijskog stadiona u Berlinu, Klinsmann se pobrinuo za pravi mali skandal na meču protiv Borussije Dortmund.

Novi trener Vedada Ibiševića svojim mobitelom je želio snimiti atmosferu prije početka utakmice, no taj potez se ispostavio kao velika greška. Naime, zaštitna maska njegovog telefona bila je brendirana s tri pruge i Adidasovim znakom, što se baš i nije svidjelo kompaniji Nike koja je tehnički sponzor Herthe, pogotovo zbog činjenice da je ova fotografija postala itekako viralna.

- Bila je to spontana reakcija. Sviđa mi se kada se sa tribina čuje pjesma "Nećemo ići kući". Tako mi je neobična - kazao je Klinsmann, te dodao:

- Nisam to uradio s namjerom. Dobio sam novi mobitel, a supruga mi je poklonila zaštitnu masku. Morat ću nabaviti masku za logom Herthe.

Izvor:   Bild.de

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije