open-navfaktor-logo
search
UFC-ov šampion
Khabib u okršaju s menadžerom kojeg je "razbio" njegov otac: Zašto kriju video o pobjedniku?
Ali Abdelaziz predsjednik je i vlasnik Dominance MMA agencije koja se brine o karijerama brojnih boraca, a među njima je i UFC-ov šampion u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov.
22.03.2020. u 15:45
get url
text

Aktuelni šampion tvrdi s menadžerom uspješno sarađuje već dugih sedam godina i da je jako zadovoljan time kako se Ali odnosi prema njemu, ali prema drugim borcima.

Da dobar odnos nemaju samo kada je riječ o poslovnoj saradnji, Khabib i Ali često nam znaju pokazati preko društvenih mreža na kojima su još u veljači osvanula i dva videa na kojima odmjeravaju snage u trčanju. U jednom je slavio Ali, u drugom Khabib, ali je Dagenstanac otkrio da postoji i treći snimak te da će ga uskoro objaviti.

-

Ali se prisjetio i dana kada je upoznao Khabibovog oca Abdulmanapa. Bilo je 2015. godine, a nakon početnog upoznavanja njih su se dvojica odmah presvukli i bacili na trening.

- Razbio me. Pitao me mislim li da sam snažan. Rekao sam mu - da. Onda me zgrabio toliko jako da mi je zamalo zdrobio prsa. Pobijedio me, priznajem - iskreno će Abdelaziz koji baš kao i Abdulmanap voli judo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2015 when I first met my big brother @abdulmanap.nurmagomedov The first thing he wanted to do was get a workout in. He’s a very special man with a lot of charisma. It’s impossible not to love him

A post shared by Ali (@aliabdelaziz000) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.