open-navfaktor-logo
search
Estagfirullah!
"Kaže Kada da nam pada Vlada"
Izgleda da je sad stvarno gotovo..., prokomentirao je Konaković u Instagram storyju
29.07.2019. u 13:29
get url
text

Magazin Aura, izdanje grupacije Avaz, objavio je "proročanstvo" izvjesne Kade Radetinac. U tekstu se navodi da je ona "najpoznatija vidovnjakinja i iscjeliteljka".  Estagfirullah!

Kada tako daje presjek viđenja nekih aktuelnih dešavanja u BiH i regionu. "Vidovita", kakvog li čuda, prognozira da od Aluminija nema ništa. 

- Ne treba vam ovdje bilo čija, pa ni moja vizija. Aluminiju su dani odbrojani - pošteno priznaje Radetinac, pa dodaje: 

- Radnici će na kraju biti zadovoljni, ali će se nakon ovoga otvoriti jako puno problema. Bit će hapšenja... - najavljuje Kada, što je za muštuluka, ako ćemo pošteno. 

U vezi s tim dalje "proriče":

- Trajat će ovo sve dok se ne skloni jedan čovjek koji je kreator svih laži i prevara kako unutar Aluminija, tako i u BiH. Kad radnici shvate da su sve ove godine bili u zabludi i krenu da mu oni presude, sve će krenuti na bolje… - navodi Kada, a mi imamo svoje sumnje u pogledu toga na koga je mislila, ali ćemo ipak ostaviti vama da zaključite. 

Najzanimljiviji dio koji će i vas nasmijati tek slijedi. Kadina "proricanja" nisu ostala nezapažena ni u Kantonu Sarajevo. Duhovito ih je, mora se priznati, komentirao Elmedin Konaković, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo. 

-Oduvijek je bilo da se kruške i jabuke ne mogu miješati. Ova vlada u Sarajevu je miljenica moćnih faktora, koji drže bh. konce u rukama. I ti moćnici dižu ruke od njih, male su šanse da ostanu bar još pola godine. Najveći krivac je Dino Konaković. Narod mu okreće leđa, a i moćni ljudi čiji je bio pijun. Ti moćni su već odlučili da žrtvuju tog pijuna, tako da je Dino Konaković bio samo pijunčić - zaključuje Kada Radetinac, u tekstu u čijem se naslovu navodi "Sarajevskoj vladi i Konakoviću dani odbrojani". 

- Izgleda da je sad stvarno gotovo...- prokomentirao je Konaković u Instagram storyju. 

Da li se radi o Kadinom "proročanstvu" ili s druge strane vjetar puše i nosi (konsultantove?) poruke, pitanje je. Mada, najava o tome da će aktuelna vlada otići s jeseni, nije ništa novo i nepoznato. Uglavnom, da skratimo, "kaže Kada da nam pada Vlada". 

Od domaćih "proročanstava", izdvajamo i to da "Nikšić tone sve dublje". 

-Taj čovjek baš tone. Još jedno vrijeme će se koprcati, a onda nestati. Bavit će se nekim privatnim biznisom. Oko njega je opće rasulo - navodi "proročica" iz Aure. 

 

*Nije nam poznato u šta je Kada gledala kada je "proricala", u kugle, kašike ili nešto treće, a za sva ostala ozbiljna pitanja u vezi s ovom temom, potrebno se konsultovati s ljekarom ili farmaceutom. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.