Prva tri dana od službenog početka ljetnih priprema bila su rezervirana za ljekarske preglede i testiranja. U puni ritam rada, kako je danas istakao šef struke Toni Karačić, ekipa će krenuti u ponedjeljak.

 - Od ponedjeljka ulazimo u ritam rada u kojem će volumen i intenzitet treninga biti podignuti na viši nivo. Imamo tri sedmice do prve utakmice s albanskom Vllaznijom u Konferencijskoj ligi i to je sasvim dovoljno vremena za kvalitetnu pripremu - istakao je Karačić i dodao kako je svjesno igračima dao sedam dana više za odmor.

 - S ljetnim pripremama započeli smo sedam dana kasnije jer je ova ekipa iznijela zahtjevnu sezonu i igračima je trebao i fizički i psihički odmor. No, svi su oni ranije dobili individualni program rada i današnjim testiranjem smo imali priliku vidjeti koliko su se držali plana i programa rada - pojasnio je Karačić.

Podsjećamo, kompletne pripreme bit će odrađene u klupskom kampu Musa-Karačić, a ekipi će se već od ponedjeljka priključiti i neka nova imena.

Do sada su dogovorene dvije pripremne utakmice. U srijedu, 30. juna, na Pecari ekipu Tonija Karačića testirat će mostarski Velež. Tri dana kasnije, 3. jula, u klupskom kampu gostovat će novi hrvatski prvoligaš Hrvatski Dragovoljac.