open-navfaktor-logo
search
Povratak na Otok
Juventus spreman na razmjenu s Unitedom, u trejd uključen i Cristiano Ronaldo
Jedan od najbolji fudbalera svijeta svih vremena Cristiano Ronaldo mogao bi se vratiti u Manchester United odakle je krenuo njegov fudbalski uspon.
11.12.2020. u 12:30
get url
text

Ronaldo bi se na Old Trafford mogao vratiti u razmjeni koju bi obavili Juventus i Manchester United, a prema informacijama koje je objavio Miguel Delaney iz Independeta, u suprotnom pravcu mogao bi krenuti Paul Pogba.

VEZANI TEKST - Cristiano Ronaldo se pobrinuo za nezadovoljstvo u svlačionici Juventusa

Nije nikakva tajna da francuski veznjak već neko vrijeme želi napustiti United, a sada se pojavila i opcija povratka u Torinu, odakle je stigao u redove Crvenih đavola.

- Razgovarao sam sa ljudima tokom sedmice jer sam radio nešto i Pogbi, što je povezano sa Cristianom Ronaldom, a činjenica je da bi Juventus mogao biti zainteresovan za razmjenu - rekao je Delaney za Football Ramble, a prenosi Daily Mail.

Pogba je ove sezone odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima, postigao je dva gola i upisao dvije asistencije, no njegovo nezadovoljstvo traje već neko vrijeme.

S druge strane, nedavno se u Italiji pisalo kako svlačionica Stare dame nije najsretnija zbog činjenica da portugalski napadač skoro pa bira utakmice u kojima će igrati, a u kojima ne, što znači da cijela priča ima nekog smisla.

Juventus je Pobgu prodao Unitedu 2016. godine za 105 miliona eura.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.