Ubistvo Irene Predojević

Jeličić "zanijemio" pred tužiocima, predložen mu pritvor

Objavljeno: 02.11.2018. u 15:04 Autor: B. S.

Jeličić je, kao što smo ranije pisali, uhapšen u srijedu, a rezultati dosadašnje istrage su pokazali da mu je "srušen" alibi od prije 13 godina

FOTO: Arhiv

Prijedorsko Okružno tužilaštvo predložilo je jednomjesečni pritvor suspendovanom policajcu Goranu Jeličiću, osumnjičenom za teško ubistvo Irene Predojević u avgustu 2005. godine.

On se, kako saznajemo, pred tužiocima branio šutnjom.

Okružni sud u Prijedoru će odluku o pritvoru donijeti najvjerovatnije na sutrašnjem ročištu.

– Pritvor je predložen zbog bojazni da će osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te zbog vanrednih okolnosti koje ukazuju da bi puštanje na slobodu rezultiralo prijetnjom narušavanja javnog reda – potvrđeno je iz prijedorskog Tužilaštva.

Jeličić je, kao što smo ranije pisali, uhapšen u srijedu, a rezultati dosadašnje istrage su pokazali da mu je "srušen" alibi od prije 13 godina. Alibi je zapravo "povukla" njegova bivša supruga.

Jučerašnjim pretresom njegove kuće u Bosanskoj Dubici pronađena je veća količina oružja, municije, eksplozivnih materija i drugih borbenih sredstava velike razorne moći.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije