Drama na Ilidži

Intervenisala Hitna pomoć i policija: Tarzan nožem povrijedio Sandalu

Objavljeno: 19.03.2019. u 11:30 Autor: E. F.

Komšije koje su vidjele krvavu Sandalu odmah su pozvale policiju, a patrola se ubrzo našla na mjestu događaja. Međutim, niko nije uhapšen

U sarajevskom naselju Ilidža, tačnije u ulici Samira Ćatovića Kobre, jučer se odigrala prava drama,  kada je Tarzan Sulejmanović nožem povrijedio Sandalu Sulejmanović.

Navodno, muškarac i žena su se posvađali, a u jednom trenutku Tarzan je posegnuo za nožem i povrijedio Sandalu, nanijevši joj ubodne rane. Komšije koje su vidjele krvavu Sandalu odmah su pozvale policiju, a patrola se ubrzo našla na mjestu događaja. Međutim, niko nije uhapšen.

- Povrijeđenoj S. S. pomoć je ukazana u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" te je konstatovano da je ona zadobila lake tjelesne povrede. Policija je obavila uviđaj na mjestu događaja te se nastavlja rad na dokumentovanju krivičnog djela nanošenja lakih tjelesnih povreda - kazali su nam u MUP-u KS.

Sandalu, kako tvrde mještani, često zlostavljaju njeni najbliži te je u više navrata viđena kako krvava i u modricama hoda ilidžanskim ulicama.

Navodno je policija i ranije intervenisala, a posla su imale i nadležne službe za socijalni rad.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije