Skupština KS

Imenovane nove skupštine Toplana i Tržnica, tačka o Sarajevogasu povučena s dnevnog reda

Objavljeno: 14.05.2019. u 17:00

Sa dnevnog reda sjednice povučene su tačke koje su se odnosile na razrješenje i imenovanje skupštinskog rukovodstva KJKP “Sarajevogas”

FOTO: ARHIV

Skupština Kantona Sarajevo na današnjoj sjednici razriješila je dužnosti predsjednike i članove skupština kantonalnih javnih  komunalnih preduzeća “Tržnice-pijace”  i “Toplane-Sarajevo”, te je imenovala nova skupštinska rukovodstva tih preduzeća na period od tri mjeseca.

Za vršitelja dužnosti predsjednika Skupštine KJKP  “Tržnice-pijace” imenovan je Adnan Jašarević, a Sejfo Šehović i Zlatko Đulić imenovani su za vršioce dužnosti članova Skupštine ovog preduzeća.

U Skupštini KJKP “Toplane”  vršiteljica dužnosti predsjednice je Amra Šabanović, a v.d. članovi Skupštine su Zajim Hrvat i Muamer Hadžović.

Sa dnevnog reda sjednice povučene su tačke koje su se odnosile na razrješenje i imenovanje skupštinskog rukovodstva KJKP “Sarajevogas”, saopćeno je iz Press službe Kantona Sarajevo.

 

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije