Nakon što Jorge Luis Escandon Hernandez nije ispunio predizborno obećanje da će popraviti lokalne ceste, lokalno stanovništvo ga je izvuklo iz ureda, svezalo i vuklo kamionom po prašnjavim ulicama.

Šokantne scene snimljene su u Meksiku! Na jugu države lokalno stanovništvo je napalo gradonačelnika Jorgea Luisa Escandóna Hernándeza. Svezali ga za kamion i vukli lokalnim ulicama.

Dogodilo se to u naselju Santa Rita u saveznoj državi Chiapas. Stanovnici su izvukli gradonačelnika iz ureda, svezali mu ruke špagom, a potom zavezali za manji kamion koji je čekao na ulici. Tako privezanog su ga vukli ulicama Santa Rite.

BBC javlja kako je na desetke policajaca pokušavalo zaustaviti kamion, a u obračunu s policijom, stradalo je nekoliko osoba. Gradonačelnik nije pretrpio teže ozljede.

Bio je ovo drugi napad na gradonačelnika, a lokalci su ljutiti jer nije ispunio svoje predizborno obećanje da će popraviti lokalnu cestu. Zbog napada je uhapšeno 11 osoba, a gradonačelnik je najavio tužbu zbog otmice i pokušaja ubistva.