Zenica

Gradonačelnik Fuad Kasumović i direktor "Cengiz Insaat-a" razgovarali o izgradnji zeničke zaobilaznice

Objavljeno: 21.11.2018. u 20:55

Direktor Utku Gok je u ime izvođača izrazio zadovoljstvo što je ova u regionu priznata kompanija dobila posao na izgradnji tzv. zeničke zaobilaznice i iznio plan aktivnosti za realizaciju projekta

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je danas direktora turske kompanije "Cengiz Insaat", Evren Utku Goka.

Povod posjete bio je razgovor o izgradnji dionice Donja Gračanica-Zenica sjever-tunel Zenica, na kojoj će radove izvoditi kompanija "Cengiz Insaat".

Direktor Utku Gok je u ime izvođača izrazio zadovoljstvo što je ova u regionu priznata kompanija dobila posao na izgradnji tzv. zeničke zaobilaznice i iznio plan aktivnosti za realizaciju projekta.

Gradonačelnik Fuad Kasumović je istakao da je najvažnije napraviti prijateljsko okruženje s izvođačem radova, a Gradska uprava spremna je pružiti podršku kako bi se radovi na izgradnji ove zahtjevne dionice odvijali planiranom dinamikom.

Gradonačelnik Kasumović upoznao je ovom prilikom direktora Utku Goka i o aktuelnim projektima u gradu Zenica, s posebnim akcentom na projekte u oblasti vodosnabdijevanja, zaštite okoliša i privredne infrastrukture.

- Sve su ovo projekti koji će u konačnici od Zenice stvoriti snažan ekonomski regionalni centar - zadovoljan je Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije