open-navfaktor-logo
search
Florida
Dvojica NFL igrača optužena za oružanu pljačku, izdati nalozi za hapšenje
Dvojica NFL igrača optužena za oružanu pljačku na Floridi, a izdati su i nalozi za hapšenje DeAndrea Bakera člana New York Gianta i Quintona Dunbara koji nastupa za Seatlle Seahawkse.
15.05.2020. u 08:57
get url
text

Baker je suočen s četiri optužbe za oružanu pljačku i četiri optužbe za napad vatrenim oružjem, dok se Quintona optužuje za četiri napada vatrenim oružjem.

Prema policijskom izvještaju dvojica NFL igrača su 13. maja igrala karte i video igre nakon čega je uslijedio verbalni okršaj poslije kojeg je desilo potezanje oružja.

Policija kaže da je NFL dvojac uz prijetnju oružjem počeo pljačkati goste na zabavi kojoj su prisustvovali. Iz policije su saopćili kako je u svemu učestovala još jedna osoba, čiji identitet za sada nije poznat je je nosila masku.

Iz Giantsa su se oglasili kratkim saopćenjem.

- Svjesni smo situacije. U kontaktu samo sa DeAndreom i to je sve što imamo reći u ovom trenutku - poručili su iz poznatog NFL tima.

Prema informacijama iz policije trojica napadača ukrali su oko 7.000 dolara, uključujući i dva sata ukupne vrijednosti 43.000 dolara.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.