Mostar

Detalji nesreće: U dva sudara troje povrijeđenih

Objavljeno: 19.11.2018. u 11:49 Autor: A. B. Š.

Na mjesto nesreće izašla je Hitna pomoć, policijski službenici, te pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar, koji su izvlačili unesrećene iz vozila "dacia"

FOTO: Facebook

Tri osobe su povrijeđene u dva sudara koja su se dogodila sinoć u Mostaru na križanju ulica kralja Petra Krešimira IV, kralja Tomislava i biskupa Čule.

Naime, oko 19 sati, sudarili su se V. R. (66) s vozilom marke "dacia" i A. P. (33) s vozilom marke "peugeot".

- Teške tjelesne povrede zadobili su V. R. i suvozač G. R., dok je lake tjelesne povrede zadobio A. P. - rečeno je u MUP-u HNK.

Na mjesto nesreće izašla je Hitna pomoć, policijski službenici, te pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar, koji su izvlačili unesrećene iz vozila "dacia".  Na automobilima je nastala veća materijalna šteta.

Nedugo nakon ove nesreće, na istoj lokaciji sudarili su se vozači vozila "renault" i "mercedes", dok su pokušavali zaobići sudar. Na svu sreću, povrijeđenih nije bilo. Policija je izvršila uviđaj, a sa slučajem je upoznato nadležno tužilaštvo.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije