open-navfaktor-logo
search
Reakcija
Demokratska fronta: Na što spade SDP, predsjednik im u zadnjem redu stoji
Nikšić je prisustvovao današnjem sastanku, ali se, za razliku od svog kolege sa čela Naše stranke Predraga Kojovića, koji također nije direktno dio kantonalne vlasti već je državni zastupnik, nije obraćao već je iz pozadine pratio dešavanja na konferenciji za medije
30.12.2019. u 15:12
get url
text
Press konferencija Naše stranke, SDP-a i Naroda i pravde
Press konferencija Naše stranke, SDP-a i Naroda i pravde

Odnos nekadašnjih koalicionih partnera, Demokratske fronte i Socijaldemokratske partije (SDP), je, sudeći prema posljednjim međusobnim prozivkama, na najnižem mogućem nivou.

Nakon niza međusobnih prozivki putem saopćenja za javnost, Demokratska fronta je preko svoje zvanične Facebook stranice prozvala i predsjednika SDP-a Nermina Nikšića.

- Na što spade SDP, predsjednik im u zadnjem redu stoji – navodi se u opisu fotografije sa današnje konferencije za medije koju su organizirali SDP, Naša stranka i Narod i pravda.

Nikšić je prisustvovao današnjem sastanku, ali se, za razliku od svog kolege sa čela Naše stranke Predraga Kojovića, koji također nije direktno dio kantonalne vlasti već je državni zastupnik, nije obraćao već je iz pozadine pratio dešavanja na konferenciji za medije.

Obraćanje medijima u prostorijama Naše stranke je, podsjećanja radi, organizirano povodom smjene aktuelne vlasti u Kantonu Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.