open-navfaktor-logo
search
Korisno
Da li vam se dogodilo da držite dijetu, a ne gubite kilograme?
Neke studije bijelu rižu povezuju s masovnim dobitkom kilograma
07.01.2020. u 09:19
get url
text
Vaganje
Vaganje

Gubljenje kilograma zahtijeva uravnoteženu prehranu, ali ne i izbacivanje svih namirnica koje volite. Samo morate smanjiti njihov unos kako biste gubili suvišne kilograme. Greatist je sastavio listu hrane koja u prekomjernim količinama može usporiti vaš napredak u gubljenju kilograma ili može narušiti vaše samopouzdanje kod držanja dijete.

Kokice iz mikrovalne

Na pakiranju kokica za mikrovalnu obično stoji da su prirodne i niskokalorične. Istina je da su ovako pakirane kokice pune maslaca, soli, umjetnih okusa i ostalih konzervansa.

Alkohol

Pivo i slatka miješana alkoholna pića najveći su krivci za povećavanje kilograma. Alkohol općenito dodaje nepotrebne kalorije, a ako popijete koju čašu više, veća je mogućnost da ćete se prejesti.

Čips

Čips ima visoku zasićenost masti, rafiniranih ugljikohidrata i naravno kalorija. Istraživanje koje je provedeno 2011. godine došlo je do zaključka da čips deblja puno više nego bilo koja druga namirnica.

Bijela riža

Neke studije bijelu rižu povezuju s masovnim dobitkom kilograma, dok druge ne mogu naći nikakvu vezu između ove namirnice i promjene u kilaži. Ono što sigurno znamo jest da bijela riža nije nutritivna koliko i smeđa. Zamijenite bijelu rižu smeđom i ostat ćete na pravom putu da ispunite svoj cilj i dođete do željene kilaže.

Gubljenje kilograma zahtijeva vrijeme i upornost. Ovaj proces može trajati mjesecima, nekad i godinama. Držite se svog plana, ne zaboravite zastati i uživati u svom napretku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.