open-navfaktor-logo
search
Bosanska Gradiška
Da li ste je vidjeli: Policija pokrenula potragu za nestalom Sokom Tintor
Visoka je oko 168 centimetara, težine oko 75 kilograma, smeđe kose, a prilikom odlaska iz doma na sebi je imala crni džemper, crne pantalone i crne papuče, te zlatne naušnice u obliku halki
01.10.2019. u 09:13
get url
text

Policija iz Bosanske Gradiške uputila je apel kojim poziva građane u pronalasku Soke Tintor, čiji je nestanak policiji prijavljen jutros.

Kako je saopćeno iz gradiške policije, žena za kojom se traga udaljila se sinoć oko 18 sati iz Doma za njegu starijih osoba u Bosanskoj Gradiški, od kada nije više viđena.

Nestala žena, prema opisu članova porodice, visoka je oko 168 centimetara, težine oko 75 kilograma, smeđe kose, a prilikom odlaska iz doma na sebi je imala crni džemper, crne pantalone i crne papuče, a od specifičnih detalja na ušima je imala zlatne naušnice u obliku halki.

Iz policije su kazali da nakon zaprimanja prijave, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, poduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem pronalaska nestale žene.

Građane mole da u slučaju bilo kakvih korisnih saznanja, informacije saopće lično u najbližu policijsku stanicu ili pozivom na broj 122.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.