open-navfaktor-logo
search
Tužan dan
Član Upravnog odbora bh. premijerligaša preminuo od posljedica koronavirusa
Petar Triković, član Upravnog odbora Zvijezda 09, danas je preminuo u Bijeljini.
06.04.2020. u 18:02
get url
text

Prema informacijama koje je objavio RTV BN Trifković je preminuo od posljedica koronavirusa, a smrt svog dugogodišnjeg člana Upravnog odbora potvrdio je premijerligaš iz Etno sela Stanišići u objavi na zvaničnom Facebook profilu.

- Danas nas je napustio iskreni prijatelj, navijač i dugogodišnji član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Zvijezda 09 Petar Trifković.

- Petar Trifković ne samo da je bio najvjerniji prijatelj i navijač našeg kluba, već je bio čovek velikog srca, humanista, uvijek nasmijan i spreman da pomogne. Moje srce je ispunjeno tugom zbog odlaska mog najdražeg tasta i ja mu se beskrajno zahvaljujem za sve ono što je za naš klub učinio do sada i naravno za našu porodicu - rekao je Boris Stanišić u izjavi za zvaničnu klupsku Facebook stranicu.

Iz bolnice nisu željeli otkriti identitet preminule osobe, tačnije potvrditi da se radi o Trifkoviću.

- Osoba je posljednjih nekoliko dana bila u bijeljinskoj bolnici, gdje je sa simptomima oboljenja, dovezen nakon operativnog zahvata u Centru za srce u Tuzli, gdje je i zaražen sa virusom COVID-19 - kazala je Milica Lovrić, direktorica bolnice Sveti Vračevi u Bijeljini, ne želeći potvrditi da se radi o preminulom Trikoviću.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.