open-navfaktor-logo
search
Zmaj upitan
Bičakčić još povrijeđen: Hoće li biti spreman za Tursku i Sjevernu Irsku?
Fudbaler Hoffenheima radi povrede propustio je susrete prva dva kola Lige nacija
02.10.2018. u 11:19
get url
text

Ermin Bičakčić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, još ima određenih problema s povredom mišića i njegov nastup u današnjoj utakmici Hoffenheima s Manchester Cityjem u UEFA Ligi prvaka je upitan, javlja Anadolu Agency (AA).

Prema najavljenom sastavu na oficijelnoj stranici UEFA-e, Bičakčić ne bi trebao početi utakmicu koja će se igrati danas u Njemačkoj s početkom u 18.55 sati.

Selektor Robert Prosinečki uputio je poziv Bičakčiću za predstojeće mečeve nacionalnog tima BiH, prijateljskog protiv Turske 11. oktobra u Rizeu, te četiri dana kasnije u UEFA Ligi nacija sa Sjevernom Irskom u Sarajevu. Prema trenutnoj situaciji upitan je njegov nastup i u ovim mečevima. 

Fudbaler Hoffenheima radi povrede propustio je susrete prva dva kola Lige nacija, u kojima je u septembru BiH pobijedila Sjevernu Irsku u Belfastu, rezultatom 2:1, kao i Austriju u Zenici - 1:0.

Naš defanzivac nije bio u kombinacijama ni za bundesligaški meč Hoffenheima protiv Leipziga u kojem je njegov tim proteklog vikenda na domaćem terenu poražen sa 1:2.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.