Poznati glumac

Banderas još ima probleme sa srcem: "Ne želim živjeti kao da sam već mrtav"

Objavljeno: 20.03.2019. u 10:37

Iako se isprva činilo da problemi koje ima sa srcem nisu ozbiljni, ubrzo se pokazalo da mu je zdravlje prilično narušeno

Slavni glumac Antonio Banderas prije dvije godine preživio je infarkt koji je ugrozio njegov život, a i danas je lošeg zdravlja. O tome je poznati glumac govorio za The Guardian.

Iako se isprva činilo da problemi koje ima sa srcem nisu ozbiljni, ubrzo se pokazalo da mu je zdravlje prilično narušeno.

- Znao sam to i prije, ali tada sam to vidio vrlo jasno ispred sebe - smrt je bila stvarna - rekao je za The Guardian.

Zbog tog je iskustva promijenio svoj život.

-Prestao sam pušiti. Počeo sam se baviti sportom. Pijem lijekove koje su mi liječnici preporučili. Mislio sam da ću manje raditi, ali onda sam odlučio da neću jer mi je nedostajao moj život. Ponekad se žalim da moram stati i odmoriti se, no nakon dva dana želim se živ pojesti - priznao je dodavši da mu je umor neizostavan saputnik u životu. 

Moje prirodno stanje je umor. Dobro se snalazim u tom. A ne želim živjeti kao da sam već mrtav. Želim živjeti, a ako umrem, šta sad - kroz smijeh je poručio Banderas.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije