Ovan

Ljubav: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će vas frustrirati. Trebate da shvatite da nije sve vaša volja, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga maltretirate.

Karijera: Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljat ćete o novom stilu poslovanja.

Zdravlje: Moguć je malo veći finansijski dobitak.

Bik

Ljubav: Malo je vjerovatno da ćete se osjećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Zauzeti će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može da stane na put.

Karijera: Kada se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će donijeti rezultate.

Zdravlje: Bavite se sportom.

Blizanci

Ljubav: Vaša potreba za sigurnošću bit će jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatit ćete da ne postoji garancija ni za šta na svijetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavit ćete se prema ljubavi na novi način.

Karijera: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih zavisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u spomenutom smislu. Mnogi će profitirati.

Zdravlje: Nemojte žuriti, prvo sagledajte s čim raspolažete.

Rak

Ljubav: Većinu sedmice provest ćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami bit će otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

Karijera: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

Zdravlje: Vjerovatno će se vaši snovi intenzivirati.

Lav

Ljubav: Nikako da dođete na zelenu granu. Ovo je vrijeme dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osjetiti da vrijeme nije najpovoljnije za ljubav. Bit će u pravu.

Karijera: Funkcionisat ćete dobro, ali uz dosta ulaganja energije. Napori su i dalje tu. Mnogi će na svom poslu brusiti nove vještine i otkrivati detalje profesije. Bit će to još jedna faza učenja i napredovanja. Također ćete dobro sarađivati s drugima.

Zdravlje: Ništa ne preskačite.

Djevica

Ljubav: Nejasnoće u vašem privatnom životu vjerovatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osjećati oni koji nemaju nikakvih obaveze ni prema kome. Mirujte, ne očekujte ništa posebno i bit će dobro.

Karijera: Na poslu ćete imati puno zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremat ćete i nove, bolje uvjete rada.

Zdravlje: Ojačat će i neke saradnje.

Vaga

Ljubav: Malo ćete se opustiti, zavoditi i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo da počne s neobaveznom kafom.

Karijera: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac. Druge vam nema.

Zdravlje: Pokušajte da se opustite uz umjetničke sadržaje.

Škorpija

Ljubav: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvježiti. Slično će osjećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

Karijera: Vaš trud bit će prepoznat, dobit ćete na vrijednosti. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primjer u ova krizna vremena. Radit ćete predano i bez puno pitanja.

Zdravlje: Idite na izlet s društvom.

Strijelac

Ljubav: Vaši privatni odnosi od ove sedmice razvijat će se lakše i skladnije. Bit ćete opušteniji i sretniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo, nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšat će svoj odnos.

Karijera: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ vrijedi samo onda kada imamo dovoljno vremena. Ovaj put trebat će djelovati nešto brže, a vi morate biti što je moguće više realni. Ne gradite kule u zraku, nego se držite činjenica.

Zdravlje: Nedostajat će vam mjere u svemu.

Jarac

Ljubav: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. Nećete puno izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

Karijera: Nastavit će se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Također je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razlučite šta se smije, a što ne smije.

Zdravlje: Ne pretjerujte u konzumiranju hrane i alkohola.

Vodolija

Ljubav: Vaše kretanje među ljudima bit će intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija s osobama suprotnog pola bit će kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama bit će otvoreni jedan prema drugom.

Karijera: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele. Ostanite profesionalac.

Zdravlje: Neujednačenost u konzumacijama.

Ribe

Ljubav: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ova običnost vama odgovara jer ste u duši mirni. Oni u vezama bit će zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado dijeliti.

Karijera: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno. Baš intuicija bit će vam glavni vodič u poslu ove sedmice. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas.

Zdravlje: Stabilni ste u svakom pogledu.