Potvrđeno iz policije

Akteri "gepekovanja" na Ilidži kažnjeni sa po 200 maraka

Objavljeno: 18.11.2019. u 17:04 Autor: M. M.

U odnosu na trećeg učesnika događaja, a radi se o "gepekovanom" mladiću, bit će upućen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, budući da se radi o maloljetniku

FOTO: ARHIV

Prava drama zavladala je danas na Ilidži nakon što su zabrinuti građani policiji prijavili da su dvojica nepoznatih muškaraca otela trećeg, kojeg su ugurali u gepek crnog BMW-a. 

Uslijedila je munjevita akcija policije, koja je nakon kraće potjere zaustavila vozilo i stavila pod kontrolu osobe koje su se u njemu nalazile. 

Nakon provjera, utvrđeno je da se radi tek o "neslanoj" šali grupe prijatelja, potvrdio je za Faktor portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Hadžiabdić je kazao i da su dvojici od trojice aktera ove drame uručeni prekršajni nalozi zbog narušavanja javnog reda i mira stvaranjem osjećaja uznemirenosti kod građana. 

Kažnjeni su sa po 200 KM. 

U odnosu na trećeg učesnika događaja, a radi se o "gepekovanom" mladiću, bit će upućen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, budući da se radi o maloljetniku. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije