open-navfaktor-logo
search
Tužilaštvo tražilo spis
Unuk brata Slobodana Miloševića i sin Vučićevog kuma učesnici tuče u Budvi, bilo i gaženja autom
Više državno tužilaštvo u Podgorici zatražilo je od Uprave policije da im dostavi kompletne spise predmeta koji su formirani povodom događaja u Budvi u kojem je vozač džipom prešao preko nogu jednog mladića, saopćila je Pobjedi rukovoditeljica Višeg tužilaštva u Podgorici tužiteljka Lepa Medenica.
16.08.2023. u 11:50
get url
text
Budva, tuča, Dušan Milošević, Uroš Panić
Budva, tuča, Dušan Milošević, Uroš Panić

Video ovog incidenta objavljen je na društvenim mrežama, ali se kotorsko državno tužilaštvo prije toga izjasnilo da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela. Kako je potvrdila Medenica, ODT u Kotoru je Višem državnom tužilaštvu u Podgorici jučer proslijedilo predmet kako bi procijenili da li u radnjama nekog lica postoje elementi krivičnog djela iz nadležnosti viših državnih tužilaštava.

Više državno tužilaštvo će donijeti odluku u ovom predmetu i ocijeniti da li ima elemenata krivičnog djela iz njihove nadležnosti kada izvrše uvid u spise predmeta koje im dostavi policija.

Uprava policije jučer je potvrdila pisanje medija da su u ovom incidentu učestvovali Uroš Panić i Dušan Milošević, kao i Aleksandar Pešić koji je pregažen vozilom. Oni su utvrdili da je vozilom upravljao Milošević, a da je Panić prisustvovao događaju.

Kazali su i da je pregaženi Pešić odbio ljekarski pregled, te da je u izjavi rekao da se ne sjeća da je neko preko njegovih nogu prešao vozilom.

Portal Standard jučer je objavio informaciju da je Dušan Milošević unuk brata Slobodana Miloševića, a Uroš Panić sin kontroverznog biznismena Petra Panića - kuma predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Prema njihovom pisanju, Aleksandra Pešića, koji je prošao bez posljedica, pregazio je Milošević. Ovaj incident odvio se u Mediteranskoj ulici, tri sata nakon ponoći 27. jula.

Ovo inače nije prvi put da budvanska policija ima posla sa Urošom Panićem. Nešto slično mu se desilo prošle godine u Crnoj Gori, kada je napravio saobraćajni prekršaj u Budvi. Kada je došao pred sud, da plati kaznu, nepropisno je parkirao skupocjeni BMW, pa mu je crnogorska policije odnijela taj auto, a Panić je morao da plati i tu kaznu.

Paniću je u aprilu ove godine u Beogradu policija pompezno oduzela "lamborghini" dok se snimao telefonom za društvene mreže i pravio nebrojene saobraćajne prekršaje, vozio bahato i vrijeđao policiju. "Lamborgini" je bio vozilo rent a car agencije, a vlasnik pomenute agencije Samlin je Petar Panić, otac mladog Uroša Panića i kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Panić, osim što je kum predsjednika Republike Srbije, otac tiktokera Uroša i osuđivano lice koji je nekoliko godina proveo po ustanovama zatvorenog tipa, a proslavio se prebijanjem advokata Nikole Barovića, također je i, u pravom smislu te riječi, kontroverzni biznismen.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.