open-navfaktor-logo
search
Dvoje privedeno
Policajcu u Šibeniku oteo službeni pištolj i nekontrolisano pucao
U Šibeniku u Hrvatskoj jutro je došlo do pucnjave, a policija je danas objavila detalje. 
03.01.2024. u 16:48
get url
text
Pucnjava u Šibeniku
Pucnjava u Šibeniku

Lokalni mediji su prenijeli da je svemu prethodila porodična svađa koja se dogodila oko četiri sata ujutro na ulici. Muškarac se svađao s djevojkom, a svjedoci kažu da je prisutna bila i njegova majka.

Iz policije kažu kako je potom uslijedio fizički napad muškarca na djevojku.

- Vezano uz postupanje danas, 3. januara oko četiri sata na području Šibenika, kada su policijski službenici postupali po dojavi da je muškarac fizički napao žensku osobu, izvješćujemo da su policijski službenici u službene prostorije na kriminalističko istraživanje priveli dvije osobe - kazali su iz policije, piše Index.hr.

Objavili su i da je do pucnjave došlo kada je muškarac uzeo službeni policijski pištolj iz policajčeve futrole i nekontrolirano pucao.

- Prema do sada utvrđenim informacijama, tokom privođenja jedna od osoba koju su policijski službenici privodili i koja je pružala aktivni otpor, uzela je službeni pištolj iz futrole policijskog službenika i nekontrolirano ispalila hitac. Povrijeđenih nije bilo - naveli su iz šibenske policije.

Dodaju da je u toku kriminalističko istraživanje i rasvjetljavanje svih činjenica vezanih uz ovu intervenciju.

Muškarac je, kako je ranije ispričao svjedok za ŠibenikIN, bio izvan sebe od bijesa i toliko bijesan da su ga policajci jedva svladali.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.