open-navfaktor-logo
search
Raspisana potraga
MUP Srbije demantirao: Policajac osumnjičen za svirepo ubistvo Ervina Ćelahmetovića i dalje u bjekstvu
Policijski službenik koji se sumnjiči da je u Priboju na smrt pretukao sugrađanina i dalje je u bekstvu. Osumnjičeni Igor Avramović je pobjegao s lica mjesta i za njim je raspisana potraga.
22.05.2023. u 09:05
get url
text

Osumnjičeni Igor Avramović (28) pripadnik je Ministarstva unutrašnjih poslova na službi u Beogradu, a u rodni Priboj došao je na vikend.

Tanjug je prethodno objavio navode nekih medija da je policijski službenik uhapšen u popodnevnim satima, i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, što je MUP Srbije demantovao.

- Igor Avramović nije uhapšen i za njim se još uvek traga - rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako je ranije saopćeno iz MUP-a, osumnjičeni koji je bio van dužnosti, tereti se da je, oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem Ervinu Ćelahmetoviću koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank.

Tridesetpetogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju. Osumnjičeni je pobjegao s lica mjesta i za njim je bila raspisana potraga.

Policijski službenici priveli su na informativni razgovor dvije osobe zbog sumnje da su pomogle I. A. nakon izvršenog krivičnog djela, objavila je RTS. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.