open-navfaktor-logo
search
Potpisao za KSW
Žestoka konkurencija, jaki protivnici: Novo poglavlje za ponajboljeg bh. borca
Ahmed Vila, ponajbolji bh. borac, potpisao je ugovor s poljskom organizacijom KSW, jednom od vodećih MMA organizacija u Evropi.
08.11.2023. u 16:55
get url
text

Vila je donedavno nastupao pod okriljem Oktagona, gdje je upisao tri vezane pobjede, a posljednji meč odradio je u maju 2023. kada je, na Oktagon priredbi, stražnjim gušenjem na predaju prisilio Norvežanina Kimba Thinghaugena.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KSW (@ksw_mma)

- Oduševljen sam što mogu podijeliti da sam potpisao s KSW-om. Želim izraziti poštovanje i zahvalnost Oktagonu za nevjerovatno iskustvo. Iako čvrsto vjerujem da sam zaslužio priliku za titulu, to se, nažalost, nije ostvarilo. Ipak, ponosan sam na bitke koje sam vodio u njihovom kavezu i možda se opet sretnemo. Vjerujem u svijetlu budućnost organizacije jer su već izrasli u jednu od najboljih promocija u Ebropi i želim Oktagonu sve najbolje u godinama koje dolaze.

KSW je novo poglavlje u mojoj karijeri i jedva čekam prihvatiti izazov. Konkurencija je žestoka, protivnici jaki, a ja ću morati raditi više nego ikad da se dokažem na ovoj većoj sceni. Vjerujem odlukama svog menadžera, do sada su moju karijeru usmjeravale u pravom smjeru. Ostanite s nama za više novosti dok se pripremam ući u KSW kavez - napisao je Vila u svojoj Instagram objavi povodom potpisivanja za poljski KSW.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.