open-navfaktor-logo
search
Održana Skupština
Izabran novi Upravni i Nadzorni odbor HKK Široki, predloženo da se Pecara preimenuje u GSD Josip Kožul
Redovna Izborna skupština Hrvatskog košarkaškog kluba Široki održana je u prostorijama Grada Širokog Brijega, a počela je minutom šutnje za preminule članove ovog kluba Josipa Kožula i Mirka Grbešića.
12.07.2023. u 17:26
get url
text

Uz redovne tačke dnevnog reda, došlo je i do izmjene Statuta HKK Široki.

- Nova Skupština kluba će umjesto dosadašnjih 39 članova brojati 47. Novi predsjednik Skuštine kluba je ugledni advokat Hrvoje Galić.

Imenovani su članovi novog Upravnog odbora koji će ubuduće brojati 11 članova umjesto dosadašnja tri. Novi članovi UO su: Ivan Grbešić, Miro Kraljević, Predrag Čović, Mirko Kožul, Filip Ivanković, Dario Tomić, Miro Gugić, Ante Suton, Željko Knezović, Miro Musa i Miljenko Crnjac.

Imenovani su članovi novog Nadzornog odbora koji će ubuduće brojati tri člana umjesto dosadašnjih 11 članova. Novi članovi NO su: Ivo Crnjac, Marko Marušić i Miljenko Karačić.

Na kraju sjednice Skupštine jednoglasno je usvojeno da se Gradu Širokom Brijegu pošalje prijedlog u kojem bi se dosadašnja GSD Pecara preimenovala u GSD Josip Kožul.

Sjednica je protekla u pozitivnoj atmosferi, a posebno nas raduje dolazak novih ljudi u Skupštinu. UO i NO će u što skorijem roku na svojoj sjednici imenovati novog predsjednika UO kluba - saopćeno je iz HKK Široki.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.