open-navfaktor-logo
search
SPREMNI ZA IZAZOVE
Zmajevi završili pripreme u Sarajevu, o Nastiću odlučuje Prosinečki
Predviđeno je da bh. tim sutra od 17.30 sati trenira u Belfastu, a posljednji trening imat će u petak od 14 sati na Windsor park stadionu
05.09.2018. u 17:21
get url
text

Fudbalski A reprezentativci Bosne i Hercegovine današnjim treningom u kampu FK Sarajevo u Butmiru završili su sarajevski dio priprema za mečeve prva dva kola Lige nacija.

Ono što može obradovati stručni štab našeg nacionalnog tima jeste činjenica da je sa saigračima trenirao i Bojan Nastić, koji je imao problema sa povredom. Odluku o njegovom nastupu, odnosno o tome hoće li putovati u Belfast, donijet će selektor Robert Prosinečki.

{$galerijaFotografija}

Kada je riječ o Eldaru Ćiviću koji je, također, povrijeđen došao na okupljanje on bi trebao biti u konkurenciji za prvi duel u Ligi nacija. Selektor Prosinečki je prije početka treninga imao poseban razgoor sa kapitenom bh. tima Edinom Džekom.

Naši reprezentativci sutra u 11 sati čarter letom putuju u Belfast, gdje će trenirati od 17.30 sati. Posljednji trening pred meč koji se igra u subotu imat će u petak od 14 sati na Windsor park stadionu.

Drugi meč u Ligi nacija Zmajevi će igrati 11. septembra na zeničkom Bilinom polju, gdje će ugostiti Austriju.

trening-reprezentacija-05092018-JB-DSC_8779.jpg
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.