open-navfaktor-logo
search
Od sutra u prodaji
Želite li u Zenici gledati Cristiana Ronalda? Evo koliko morate platiti
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopćio je da će sutra u 12 sati u produju biti puštene ulaznice za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Portugala.
14.09.2023. u 15:25
get url
text

Određene su i cijene ulaznica, a u prodaji će biti tri tribine. Karta na zapad koštat će 30 KM, a za sjever i jug po 20 KM. Istična tribina nije u prodaji.

Utakmica BiH - Portugal igra se 16. oktobra u 20.45 sati na stadionu Bilino polje.

- S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana.

Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren, a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu - saopćeno je iz FSBiH.

Portugal je prvi u našoj grupi sa maksimalnih 18 bodova uz gol-razliku 24:0, dok su Zmajevi na diobi četvrte pozicije sa šest osvojenih bodova. Očekuje se da će goste u Zenici predvoditi jedan od najboljih svjetskih fudbalera - Cristiano Ronaldo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.