open-navfaktor-logo
search
Divan gest
Zaplakao od sreće: Almedin Ziljkić poklonio odlazak na umru džematliji iz Novog Pazara
Almedin Ziljkić, povremeni fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, obradovao je jednog džematliju iz Novog Pazara.
05.02.2022. u 18:10
get url
text

Kako je objavljeno na Facebook stranici "Put sredine - Džemat Sandžaka", doskorašnji fudbaler Borca, koji sada nosi dres Olimpije, donirao je put u Mekku jednom od starijih džematlija.

- Naš brat je odabran od strane predstavnika našeg džemata da bude nagrađen Umrom. Jedan od starije braće koji je sa nama od samog osnivanja, uvijek je bio tu da pomogne u svim akcijama i kada je najpotrebnije.

Kada je bilo najteže bio je tu rame uz rame uz nas. Uz njega su se mnogi mladi članovi našeg džemata osnažili i usmjerili i jedna je od najčvršćih karika našeg džemata.

Ujedno se ovim putem zahvaljujemo donatoru Umre Almedinu Ziljkiću, jednom od najboljih fudbalera našeg grada, molimo Allaha dž.š. da mu primi kao dobro djelo i uveća mu imetak. Amin - napisali su na Facebook stranici džemata "Put sredine - Džemat Sandžaka".

Nakon što je saznao sjajnu vijest, presretni džematlija nije mogao srkiti suze. A potom se, od dragosti, počeo i smijati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.