open-navfaktor-logo
search
Gostovao na BHT1
Vlatko Glavaš otkrio da li ga je tužio Vico Zeljković
Vlatko Glavaš, nekadašnji kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, kazao je kako ga nije tužio Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza BiH.
18.01.2024. u 18:55
get url
text

VEZANI TEKST - Vico Zeljković će tužiti Vlatka Glavaša

Prvi čovjek bh. fudbala prošle godine je najavio da ću tužiti Glavaša, nakon što je bivši kapiten gostujući na FTV tada kazao kako je "Zeljković počeo da prijeti i Barbarezu i svima koji, kako on kaže, protiv njega nešto govorimo", te da zna kako kako je on tu doveden, a da je njegova retorika ista kao i Dodikova (Milorad je daidža Vici Zeljkoviću).

Na pitanje novinara BHT1 da li ga je Zeljković tužio i da li je dobio poziv na Sud, odgovorio je:

- Nisam! On je mnogo mlađi. Shvatio je da je pogriješio. I kada je on u pitanju stojim na njegovoj strani, samo iz tog razloga da se pokušamo ujediniti ova tri mjeseca.

Glavaš je govorio i o aktuelnostima u bh. fudbalu, posebno reprezentaciji pred baraž za EURO 2024 protiv Ukrajine.

- Još vjerujem da možemno otići na EURO iako je Ukrajina ozbiljna reprezentacija. Gledam Džeku, gledam Kolašinca, gledam Tahirovića i sve naše Zmajeve kako igraju vani... Zamolio sam i direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića i sve medije koji su na strani BiH i naše navijače da se pokušamo ujediniti. Da pokušamo zaboraviti sve što se dešavalo, jer znamo da su iza nas najneuspješnije kvalifikacije.

Vjerujem i želim da gledam našu reprezentaciju u Njemačkoj ovog ljeta - kazao je Glavaš, koji je kao predsjednik Organizacionog odbora Izbora sportiste godine u organizaciji Sportskog saveza BiH najavio da će nagradu "Ivica Osim" dobiti Sergej Barbarez koji će se 24. januara pojaviti na manifestaciji u Kakanju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.