open-navfaktor-logo
search
Nakon Evrope
Sarajevo se okreće PLBiH: Husref Musemić hvali Radnik, ali se nada pobjedi
U sezonu nisu ušli sjajno, ali to ništa ne predstavlja, jer doći s namjerom da pobijede, kazao je Hebibović
17.08.2019. u 11:46
get url
text

Fudbaleri Sarajeva nakon eliminacije iz Evropske lige okreću su obavezama u BHT Premijer ligi BiH.

Bordo tim će u ponedjeljak ugostiti Radnik, a prije duela sa Bijeljincima trener Husref Musemić osvrnuo se i na meč protiv BATE Borisova.

- Čestitam igračima na onome što su prikazali u Bjelorusiji. U četiri evropske utakmice pokazali smo da možemo i da imamo kvalitet. Na koncu smo bogatiji za jedno iskustvo. Sada se okrećemo prvenstvu u kojem smo relativno dobro startali. Cilj je nastaviti tamo gdje smo stali - kazao je Musemić, koji je najavio i duel protiv Radnika:

- Protiv Radnika nikada nije lako. Igrali na domaćem terenu ili u gostima, svejedno je, svugdje se žele nadigravati i doći do pozitivnog rezultata. Vjerujem da imamo snage i svježine da na kraju meč riješimo u svoju korist.

{$galerijaFotografija}

Pred utamicu protiv Radnik je i Anel Hebibović, koji je u Bjelorusiji odigrao sjajan meč.

- Radnik bolje igra u gostima. U sezonu nisu ušli sjajno, ali to ništa ne predstavlja, jer doći s namjerom da pobijede. Imamo svoju računicu i vjerujem da ćemo pobijediti - kazao je Hebibović.

U konkurenciji za deul protiv Radnika naći će se i oporavljeni napadač Mersudin Ahmetović, koji je u Bjelorusiji ušao u drugom poluvremenu.

Press FK Sarajevo
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.