open-navfaktor-logo
search
Posušje bolje od Zrinjskog
Rendulić "pobjegao" od kamere, Karačić prezadovoljan
Veliku senzaciju priredili su fudbaleri Posušja koji su večeras na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru savladali aktuelnog prvaka BiH - Zrinjski.
13.09.2023. u 20:38
get url
text

Gosti sa Mokrog doca slavili su sa 1:0, a trenutak odluke dogodio se u 10. minuti kada je pogodio Boban na asistenciju Mandića.

Branko Karačić, trener Posušja, blistao je od sreće, što je potvrdio i pred kamerama Arena Sporta. S druge strane Krunoslav Rendulić, njegov klolega na klupi Zrinjskog, "pobjegao" je od kamere i nije izašao da komentariše poraz svoga tima.

Renduliću je očito teško pao poraz, ali to nije razlog da zanemaruje obaveze prema medijima. Valjda će u FSBiH reagovati i kazniti hrvatskog stručnjaka za ovaj nekorektni potez.

- Prvih pola sata je bilo naših najboljih otkako sam trener Posušja. Mislim da smo tada trebali i riješiti utakmicu. Normalno je da je Zrinjski imao šanse da nas kazni, ali eto izdržali smo. Sve čestitke mojim igračima jer su izdržali veliki pritisak - rekao je Karačić, dodavši da su bili spremni i na situaciju sa kartonima. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.