open-navfaktor-logo
search
Sve zbog plaće
"Rat" u Srbiji: Piksi Stojković tvrdi da ne zna ko je Rade Bogdanović, prozvao i Nemanju Vidića
Dragan Stojković Piksi nekada veliki fudbaler, danas selektor Srbije, koji je tu zemlju odveo na Evropsko, a potom i na Svjetsko prvenstvo, na udaru je pojedinih bivših fudbalera.
06.12.2023. u 18:56
get url
text

Tokom gostovanja na K1 osvrnuo se najviše na komentare koje su prethodnih dana iznijeli Nemanja Vidić i Rade Bogdanović, bivši reprezentativci Srbije. "Rat" se nastavlja, a Piksi tvrdi da je neistina ono Vidićeva tvrdnja da su Piksi i stručni štabovi reprezentativnih selekcija primili 16 miliona eura (iako to stoji u zvaničnim papirima).

Navodi, da to nije istina, ali nije odgovorio tačno koliko su mu zapravo primanja. Sve vrijeme je ponavljao da je sve transparentno.

- Bio sam iznenađen naslovom i smatram da je to bio bezobrazluk koji nije smio sebi da dozvoli. Izbor trenutka za ovako nešto je bio jako loš, pred žrijeb i ceremoniju, izlaziti sa netačnim informacijama je potpuno pogrešno.

Vidića sam obožavao kao igrača, zbog toga me iznenadilo što je iznio ovakve informacije i na neki način dezavuisao javnost, baveći se mojom plaćom. Time je pokazao veliko nepoštovanje. Ovo je prvi put da se neko bavi plaćom selektora, a moja satisfakcija leži u rezultatima koje postižemo na terenu - kazao je Piksi.

Zatim ga je voditeljka upitala da prokomentariše navode Radeta Bogdanovića da ima mjesečnu plaću od 120.000 eura. Stojković je začuđeno pitao.

- Ko je taj?

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.